Благотворителен концерт в помощ на малкия Раян

         На 9 февруари ще се състои Благотворителният концерт “О’ Майно хоро” в Артиум център. Проявата започва в 19 ч. Събитието е част от кампанията за набиране на средства в помощ на малкия Раян.

         В концерта „О’ Майно хоро” участват Теодосий Спасов (кавал), Пейо Пеев (гъдулка), Иван Георгиев (гайда), Генадий Рашков (тъпан) и Християн Цвятков (китара).

         Всеки, който посети събитието и подкрепи благородната кауза, ще има възможността да слуша уникална смесица от джаз, фолк, етно в изпълнение на виртуоза на кавал – обичания Теодосий Спасов, и неговите музиканти. Те ще изпълнят най-доброто от репертоара си, включително народни песни, претворени в стилистиката на джаза, до който звездата често прибягва по време на сценичните си изяви.

         Завладяващите изпълнения, наситени с богатата чувственост на традиционните български музикални инструменти, ще докоснат и най-съкровения вътрешен мир на слушателите. Музикантите умело ще поведат публиката през всички емоционални състояния, за да екзалтират с магията от звуци, която създават.Организатори на събитието са Община Несебър и Артиум център.

         За информация и билети, тел.: 0888197-811 или 0893303-679