16.2 C
Несебър
пн апр. 22 2024
spot_img

За нас

                    Sunny-press.com е електронно издание за общество, образование, култура, личности,спорт и всичко онова, от което се вълнува обществеността. Публикува новини, коментари, анализи, фоторепортажи,мнения и др., като се старае да предлага различни гледни точки за събитията, случващи се в Несебър и страната.

          Сайтът е в интернет от 22.03. 2021 г. Предлагаме на читателите информация от наши източници, а предимство имат задълбочените анализи и коментари на събитията.

          Рекламодателите ни са от Несебър, Бургас,страната и чужбина. Предстоят ни изпълнение на ПР кампании на клиенти при конфиденциални условия.Формите на сътрудничество са известните класически и нестандартни. Гарантираме на клиентите си пълна конфиденциалност.

          При използването на части и на цели текстове материали, позоваването на източника е задължително. Включването към публикации  от Sunny-press.com е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

С летописа Максим Момчилов ще продължи и напред

Летописът му е започнал преди 32 години, и още по-рано.Ще продължи и напред.А за един журналист, публицист и телевизионер, възрастта не е порок. Ранните му години на журналистиката са и в полето на публицистиката и за допуснатите грешки да бъдат помнени, а и по-този начин ще се преодолят от повторенията им.

С Оскар за Несебър

За наградата бяха номинирани представители на БНР, БНТ, БТВ, национални и регионални печатни и електронни медии. Националното жури я присъди на Максим Момчилов за серията му от публикации за 50-годишнината на курортния комплекс "Слънчев бряг" и отразяването на туристическите борси у нас и в чужбина във вестник "Слънчев бряг прес".