43 точки са включении в проектодневния ред на Общинския съвет в Несебър

         Председателят на Общинския съвет Върбан Кръстев е включил 43 точки в проектодневния ред на местния парламент, а заседанието ще се проведе на 24 септември в зала „Мелсас”

         Кирил Киров – председател на Комисията по законност, обществен ред, местно самоуправление и контрол по изпълнение на решенията на Общинския съвет ще гласуват по 3 точки.

         Пейчо Колев – председател на Комисията по европейски фондове, национални и регионални програми и инвестиционна политика ще докладва по 1 точка.

         Вержиния Георгиева – председател на Комисията по образование, здравеопазване, вероизповедание и социални дейности ще докладва по 1 точка.

         Благой Филипов – председател на Комисията по бюджет и финанси ще докладва по 4 точки.

         Христо Яръмов – председател на Комисията по общинска собственост, жилищна политика, общински дружества и предприятия ще докладва по 17 точки.

         Костадин Нищелков – председател на Комисията по устройство на територията, селско, горско, ловно стопанство и опазване на околната среда ще докладва по 17 точки.

         По точка 1 в проектодневния ред на заседанието ще докладва Николай Димитров – кмет на община Несебър по проекта на наредба за изменение и допълнение на Наредба № 14 за определяне размера на местните данъци.

         От 17 септември вече се излъчват на живо постоянните комисии на Общинския съвет – Несебър, а ще се излъчи и сесията на 24 септември