Връчиха голямата награда на Светослав Иванов

         Светослав Иванов от Би Ти Ви, водещ на предаването „120 минути“ грабна голямата награда за телевизионна журналистика „Свети Влас“ за 2024 г.

         Церемонията по връчването на призовете се състоя за 14-поредна година на метри от морето на яхтеното пристанище „Марина Диневи“. Тази година призовете определи жури в състав – председател доц. Георги Лозанов и членове – Иван Гарелов, Копринка Червенкова, Стефан Димитров и Антоний Георгиев.

         Светослав Иванов не успя да присъства лично на награждаването, но във видео връзка със София той благодари за високата награда и се обърна към своите колеги с предупреждение, че предстоят сериозни промени в света и медийната област, което ще затрудни установяването на истината – тази главна цел на журналистическата професия.

         Журито присъди и две специални награди – на Поли Златарева от БНТ, водещ на предаването „Още от деня“, и на Любомир Огнянов, водещ на обзорното предаване по Нова нюз „Офанзива“. Поощрителна награда получи Анастасия Димитрова, водеща на предаването „Прайм Тайм“ по Евронюз България.

         Събитието се проведе със съдействието на братя Диневи. Водещ на церемонията бе журналистът Бойко Василев.