КМЕТЪТ ПОСРЕЩНА ШАМПИОНИ ПО КИКБОКС

         Кметът на Община Несебър Николай Димитров се срещна с отбора на най-младия боен клуб в Общината. На последния Европейски шампионат по кикбокс FIGHTING CLUB – Несебър излъчи трима европейски шампиони – Христо Минев, Михаил Япаджиев и Красимир Пискюлев, един вицешампион – Даниел Гайдаджийски и Иван Карагьозов – трето място.
На Националното първенство по кикбокс клубът демонстрира висока класа. Тома Пискюлев – новият шампион на България показа превъзходство и бойни умения и се наложи безапелационно над своите съперници. Вицешампиони на България станаха Илия Статулов, Никола Петмезов и Страхил Касамарков.

         „Поздравявам състезателите и треньорите Мартин Колев, Страхил Касамарков и Младен Димов, за отличната подготовка. Спортът е дисциплина, целеустременост и воля. Може би някои от Вас няма да продължат да развиват своите атлетически заложби, но главното- упоритостта, стремежът към победа и умението да се изправиш след загуба остават.“ обърна се кметът Николай Димитров към гостите.

         В разговор с него спортистите и треньорите благодариха за помощта, която общинското ръководство оказва на клуба и изложиха своите планове за развитие на бойните спортове в община Несебър.ОН