Отборът на „Несебър” отново е начело в Югоизточна трета лига

         Спортно-техническата комисия към Зоналния съвет на БФС в Пловдив излезе с решение относно прекратения мач от 21 кръг на Югоизточната Трета лига между „Несебър” и” Атлетик” (Куклен). Двубоят започна на 24 март, но беше завършен след сбиване на играчи от двата отбора на почивката. Впоследствие Виделен Сердарски от „Атлетик” беше зашит с четири шева след мелето.

         След известно забавяне и запознаване с всички доклади БФС взе решение да присъди служебна победа с 3:0 за „Несебър”. Така тимът от черноморското крайбрежие оглави класирането на групата с 55 точки, колкото има и вторият” Спартак” (Пловдив). Несебър обаче има предимство на отбелязан гол на чужд терен в директния сблъсък между двата тима.

         След постановлението на СТК с решения излезе и Дисциплинарната комисия в Зона Пловдив. От тях стана ясно за колко време са спрени правата на Иван Стоянов от „Несебър” и Мартин Иванов от „Атлетик” (Куклен), за които са счита, че са били най-дейни в сбиването.

         Иван Стоянов е наказан за пет мача, докато Мартин Иванов няма право да играе в две срещи. „Несебър” е санкциониран с лишаване от домакинство за два двубоя и трябва да плати глоба от 625 лв. „Атлетик” (Куклен) е наказан с парична санкция от 250 лв.