Групата „Сигнал” ще се представи на сцената на площад „Жулиета Шишманова”

         Звездите на легендарната група „Сигнал“ ще направят Коледата в Несебър най-яркото и запомнящо се зимно събитие в града за последното десетилетие. Те ще се изявят на сцената на пл.“Жулиета Шишманова“ от 18 часа на 25 декември, за да вдъхновят, развълнуват и развеселят жителите и гостите на Несебър и да донесат ново усещане за тържественост през най-светлите празници.

         Следващото събитие, което ще събере хората на пл. „Жулиета Шишманова“ на 31 декември, ще бъде пропито с духа на класическата музика и на кръшни фолклорни ритми. Преди финалното броене, с което традиционно изпращаме старата и посрещаме новата година, площадът ще бъде огласен от изумителните с богатството и силата си гласове на оперните звезди от квартет „Белканто“.Техният вокален спектакъл ще започне в 22.30 часа.

         Новата година на площада ще се посрещне с весел хоровод и народни песни, в изпълнение на тракийския славей Данислав Кехайов, но преди това небето над Несебър ще бъде ярко осветено от празнична заря – символ на всеобщата надежда и вяра за щастливи и благодатни дни на здраве и радост през 2024.