НАЦИОНАЛНИЯТ РИБЕН ФЕСТИВАЛ „ЕСЕННИ ПАСАЖИ“ ОЧАКВА СВОИТЕ ПРИЯТЕЛИ В НЕСЕБЪР В ДНИТЕ 10 – 12 НОЕМВРИ

         За десета година в Несебър ще бъде отбелязан фестивалът „Есенни пасажи“. За десети път градът ще отдаде почит към рибарите и техния древен занаят в дните от 10- ти до 12-ти ноември включително. Площад „Месамбирия“ отново ще бъде притегателен център за гражданите и гостите на Несебър, търсещи повод да общуват и да се забавляват в последните топли дни на протяжната и щедра на топлина и спокойствие есен.

         Както всяка година, за всички приятели на фестивала, общината е подготвила културно-кулинарен празник с участието на специалист в приготвянето на рибни блюда – шеф-готвач Дико Томчев, и обичани музикални изпълнители. Гвоздеят в програмата ще бъде гръцкият певец Янис Релис и неговият оркестър.

         През трите дни на фестивала местни производители на черноморски рибни продукти ще имат свои щандове на площад „Месамбрия“ в Стария Несебър, ресторантьори ще радват присъстващите с деликатеси, сладкари ще се погрижат за всяко изтънчено небце!

         Предлагаме на Вашето внимание пълната програма на едно от най-атрактивните и очаквани събития в културния календар на Община Несебър.

ПЛОЩАД „МЕСАМБРИЯ“

10.11.2023

17:30 ч.
Откриване на фестивала
Концерт на групите при НЧ “Яна Лъскова 1905“

20:00 ч.
Филмова прожекция

ПЛОЩАД „МЕСАМБРИЯ“
11.11.2023
13:00 ч.
Детско готварско състезание с професионален шеф – готвач Дико Томчев.

15:00 ч.
Концерт и хоротека с ООШИ – Несебър

19:00 ч.
Концерт на гръцкия изпълнител Янис Релис и бенд

ПЛОЩАД „МЕСАМБРИЯ“
12.11.2023
10: 30 ч.
Рибена чорба от професионален шеф- готвач Дико Томчев.
Дегустация на рибена чорба.

13:30 ч.
Концерт на ВГ „Морски звездички“ при ОДК – Несебър

15: 00 ч.
Хоротека с танцова група “Равдалина“ – с. Равда

17: 00 ч.
Филмова прожекция

         Заповядайте при нас, за да се насладите на вкуса на прясна риба и на последните слънчеви лъчи в есенното очарование и неповторимата атмосфера на Стария Несебър!