Вярвам, че всеки от нас ще гласува с разум и мъдрост

         Скъпи приятели и съграждани,

         Изборите са само ден, след който трябва отново да можем да се погледнем в очите и да се поздравим.

         Смятам, че жителите на Община Несебър са особено чувствителни към манипулации, стратегически ходове, организиран вот и кампании, използващи всички позволени и непозволени средства, целящи да уронят нечий авторитет.

         “Всички срещу един” вероятно звучи като съвършена стратегия за някои, но няма как да бъде по-хитра от ВАШЕТО вътрешно усещане. Вие, скъпи приятели, сте много по-големи от това.

         Живея с убеждението, че желанието да бъдеш на каквато и да е ръководна позиция не би трябвало да се превъща в бизнес план на принципа инвестиция – печалба. Както и че никоя победа не трябва бъде на всяка цена. Дори на тази да се обединиш с хора уж коренно различни от твоята философия.

         Затова ви призовавам в неделя да излезем и да упражним своето право на глас. Само така можем да спрем корпоративния и организиран вот, както и да неутрализираме цялата масирана и агресивна кампания, която се проведе през последния месец.

         Важно е в този момент да останем обединени и да не позволяваме частно-корпоративния интерес да навлезе в Община Несебър.

         Вярвам, че всеки от нас ще гласува с разум и мъдрост за бъдещето! Разчитам на вашата подкрепа – такава, каквато винаги сте ми оказвали и за която искрено благодаря.

                                                                                 Ваш Николай Димитров,
                                                               Независим кандидат за кмет на община Несебър