„Левицата!“ подкрепя Николай Димитров за пети мандат като кмет на Несебър

         Коалиция „Левицата!“ в Несебър заяви категоричната си подкрепа за независимия кандидат за кмет на морската община, за пети пореден мандат – Николай Димитров. Това съобщиха от местната структура на партията.

         По думите им той е един от най-успешните кметове в Бургаска област. Динамичен лидер с доказан опит в управлението на администрацията. Личност, която разполага с набор от добри практики и работещи решения. Личност, която е реализирала, с помощта на екипа си, множество успешни проекти през годините, подобрили живота на местните жители. Той се отличава с интегритет, независимост и безкомпромисна преданост – качества, които му съдействат за успешното развитие на общината.

         Коалиция„Левицата!“ застава зад Николай Димитров заради добре свършената работа и видимите резултати, и в четвъртия му мандат – въпреки смяната на правителства и пречките, породени от пандемията и войната в Украйна. Подкрепяме го като съгражданин, допринесъл изключително много за просперитета на градовете и селата в нашата община. Във времето се е доказал като надпартийна фигура, работеща добре с всяко правителство за благото на хората“, коментират още от партията.

         Димитров заради добре свършената работа и видимите резултати, и в четвъртия му мандат – въпреки смяната на правителства и пречките, породени от пандемията и войната в Украйна. Подкрепяме го като съгражданин, допринесъл изключително много за просперитета на градовете и селата в нашата община. Във времето се е доказал като надпартийна фигура, работеща добре с всяко правителство за благото на хората“, коментират още от партията.

         Според тях именно Димитров е най-подходящият кандидат за кмет на Несебър, защото „ще застане като доказала се през годините личност, а не като политически безотговорна марионетка“. Отчитат като успех резултата му на провелите се избори на 29 октомври, получен на фона на масираната кампания от манипулации, компрометиране на вота и клевети, отправени към него и общинската администрация.

         „Призоваваме гражданите на община Несебър да подкрепят на 5 ноември независимия кандидат за кмет Николай Димитров, така както са го правели четири мандата по ред! Победа за номер 69!“, пишат още от „Левицата!“ и апелират за масово гласуване.