Независимият кандидат за кмет Николай Димитров насърчи възрастните хора

         В Международен ден на хората от третата възраст независимият кандидат за кмет на Община Несебър Николай Димитров се срещна с пенсионери от несебърската община .

         Както всяка година на тази дата г-н Димитров посети възрастното поколение жители на общината, за да изрази своето уважение и да им благодари за всеотдайността, подкрепата към младите и труда, посветен на развитието на община Несебър.

         При срещата с тях той ги увери, че както и досега, техните общностни нужди няма да бъдат пренебрегнати: „Ние ще продължим да работим за осигуряване на качествен социален живот за възрастните ни съграждани от община Несебър“ – заяви Николай Димитров.

         Той припомни, че в мандат 2019-2023 общината изпълни ангажимента си да осигури сгради със специално проектирани помещения, предназначени за клубна дейност на пенсионерските сдружения в селата Тънково и Оризаре, а съвсем скоро и в Баня.

         Николай Димитров насърчи възрастните хора, чийто живот и труд е в основата на развитието на общината, и им пожела здраве, бодрост и сили.