Роят се кандидатите за кмет на Община Несебър, съставните селища и общински съветници

         За първи път от 1991 г. насам три жени са регистрирани да упълномощяват кандидати за кмет на Община Несебър, една от тях е Звезделина Каравелов.Регистрирана е и първата коалиция.

         След регистрацията на Инициативния комитет за независимия кандидат – кмет на община Несебър Николай Димитров започнаха да се роят кандидат до кандидат, както в общината, така и в съставните,а също и за общински съветници.

         Общинската избирателна комисия – Несебър регистрира кандидат за кмет на Община Несебър Звезделина Каравелова от пп „Възраждане”, представлявана от Костадин Костадинов.Партията ще има кандидати за кмет на кметство в гр. Обзор, гр. Свети Влас и с. Гюльовца и за общински съветници.

         За кмет на Община Несебър се регистрира и Лазарина Стоянова от пп „Земеделски съюз „Александър Стамболийски”, представлявана от Спас Панчев, а от съюза ще има и кандидат общински съветници.

         Ивелина Дянкова е упълномощена да подкрепи потенциалния кандидат за кмет на Общината, представлявана от пп „Български социалдемократи”на Георги Анастасов, а ще имат и общински съветници.

         Коалиция от партии „Заедно за силна община” се регистрира Михаил Михов като кандидат – кмет на Община – Несебър, представлявана от Цветан Цветанов. Коалицията се е регистрирала в изборите за кмет на кметство в: гр. Свети Влас, гр. Обзор, с. Равда, с. Оризаре, с. Тънково, с. Кошарица и с. Гюльовца и с. Баня , а също така и за кандидати общински съветници.

         Това е най-големия рояк кандидати за: кмет на община Несебър, съставните селища на общината и общинските съветници.