„Несебър” гостува и завърши реми с „Атлетик” в Куклен.

         Срещата започна изключително неприятно за гостите от Несебър и те бяха принудени още в 7 мин. да направят принудителна промяна, след като опитният халф Михаил Георгиев падна лошо и не можа да продължи участието си.Той направи опит да засече центриране на Дросев, но в крайна сметка се контузи.

         В 12 мин. „ Атлетик” изненадващо стигна до попадение и откри резултата в полза на домакините. При центриране бранителят на „Несебър” Костов се опита да върне топката с глава към съотборник, но в опита му да го стори, нямаше достатъчно сила и кълбото падна точно на крака на Иван Лазаров, който откри резултата.

         Все пак” Несебър” показа през следващите минути, че не случайно е по-класният отбор и в 44 мин. Венцислав Христов успя да изравни.Той посрещна хубаво центриране отляво и без проблеми вкара топката във вратата.

         След почивката гостите бяха по-активният отбор. В 71 мин. влезлият като резерва Виктор Янев можеше да донесе успеха на гостите, но първо ударът му бе блокиран от бранител, а след това топката се отби в горната греда.В 85 мин. стражът на „Атлетик” Витанов спаси още един добър шанс в мача, показвайки страхотен рефлекс.3 мин. след това „Атлетик” можеше да шокира гостите, но стражът на „Несебър” Каишев показа страхотна класа и изби топката след удара на Гюзлев.

         В следващия кръг на 19 август „Несебър” приема „Карнобат”