Синове срещу бащи в невероятно футболно шоу

         Децата от 1 а клас на СУ “Любен Каравелов“ – Несебър с преподаватели Наталия Антонова и Лъчезар Албов завършиха първата година от своето обучение по нестандартен и атрактивен начин.

         В оспорвана надпревара на футболния терен се изправиха синове срещу бащи. Момичетата от класа се преобразиха в мажоретки, горещо подкрепящи своите съученици със скандирания и плакати.

         Под зоркия поглед на преподавателя по физическо възпитание и спорт Милчо Янчев се проведе изключително оспорван двубой, изпъстрен с майсторски изпълнения, много емоции и желание за победа. В редовното време мачът завърши при резултат 4:4. Стигна се и до изпълнение на дузпи и от двете страни. В края на мача ликуваха първокласниците, които надиграха своите бащи с 8:6.

         Всяко дете получи медал, купа и грамота от зам. директора на училището Ева Зивилдиева. Победителите завоюваха и голяма купа , която ще се съхрани в стаята на класа. С грамоти бяха отличени и бащите.

         Много настроение, радостни моменти и снимки за спомен направиха незабравим последния учебен ден на учениците от 1 а клас и техните учители и родители.