С водосвет за здраве в празничната вечеря

         С церемониален водосвет, отслужен от свещеник Димитър, бе посветен за здраве на присъстващите в несебърската структура към Съюза на инвалидите в България /СИБ/ – Несебър. Отбелязването съвпадна и с 11 годишнината от създаването на организацията в община Несебър.

         На празничната вечеря присъстваха членовете на управителния съвет на организацията под умелото ръководство на неговия председател Паша Белчева.Тя бе човекът, който лично посрещаше пристигащите присъстващи в ресторанта „Несебър”,а от друга страна, се превърна и в приемаща поздравления.

         Председателят на организацията Паша Белчева се обърна с приветствено слово към всички посетители, а по повод Великден свещеник Димитър поръси с китка здравец с християнския поздрав „Христос Воскресе” и получи отговорите „Во истина Воскресе”.

         Празникът бе почетен и от председателя на Общинския съвет в Несебър Румен Кулев,за който се разбра,че освен всичко друго е и лично ангажиран в решаването на съществуващите и възникващите проблеми на хората с увреждания на територията на общината. След това дойде ред на песните и танците на дансинга, а градусът на настроението продължи с часове.