Футболният часовник в Несебър спря с 5:0

         Футболният часовник в Несебър започна и спря с 5:0. С тръгването на часовника първият гол първо спря в 26 мин., когато Валентин Сливов от „Несебър” откри резултата с 1:0 срещу „Левски”-Карлово.В 29 мин. Хидает Хюсеин покачи с 2:0.

         След паузата домакините продължиха натиска и стигнаха до още три гола. Те бяха дело на Генчо Делев в 66 мин., Кристиян Парашкевов в 69 мин. и Виктор Янев в самия край на срещата.

         Футболният часовник спря с 5:0, но в мача имаше и греди и отменени голове за домакините, така че часовникът можеше да спре с много повече голове.Но все пак резултатът с 5:0 бе достатъчен да оглави окончателно временното класиране в Югоизточна трета лига.

         Мач преди последния мач с „Асеновец” – Асеновград отборът на „Несебър” е недостижим на върха с 83 т., а „Гигант”- Съединение завърши 1:1 с „Ямбол 1915” и остана със 78 т.

         По този начин несебърските футболисти се завърнаха триумфално при професионалистите. Те бяха най-добрият отбор в Югоизточната трета лига и спечелиха правото да играят във Втора професионална лига.

          Отборът на „Несебър” е с най-отбелязаните голове в първенството – 83 гола, а попаденията на Трайо Грозев също е първи голмайстор в първенството. След края на мача несебърските футболисти се събраха с бурни възгласи заедно с президента Недялко Москов в центъра на игрището.

         За последно „Несебър” игра във Втора професионална лига през сезон 2018/19 и сега се завръща след четири години при аматьорите.Сега се завръщат „Бдин 1923” – Видин от Северозападната трета лига, „Марек 1915” – Дупница от Югозапада трета лига и „Черноморец” –Балчик от Североизточната трета група.