„Несебър” падна от „Загорец” с 2:3

         Водачът „Несебър” загуби с 2:3 срещу „Загорец” – Нова Загора, остана на второ място с временното класиране, но има същите точки с „Гигант” – Съединение.

         Срещата започна отлично за „Несебър”. С воле от двайсетина метра Виктор Кунев откри резултата с 1:0 в 6 мин.В 65 мин. обаче Иванов от „Загорец” успя да изравни мача 1:1.В 75 мин. Цветомир Цонков с глава покачи резултата с 2:1.В 83 мин. Иванов отново изравни с 2:2.Цонков стреля с глава, но топката попадна в греда, а в 88 мин. Иванов покачи резултата с 2:3. По този начин Пламен Иванов се превърна с герой като голмайстор с трите гола.

         Междувременно пък „Розова долина” изненада неприятно „Черноморец 1919” – Бургас в Долно Езерово и стигна до успех с 2:0 след голове на Ивелин Илиев и Пламен Колев.

         „Гигант” – Съединение пък разби „Верея” – Стара Загора с 6:1.Георги Коев наниза хеттрик, а по едно попадение добавиха Иван Скерлев, Християн Казаков и Димитър Мавродиев за победителите от Съединение.

         При този резултат „Гигант” е първи с актив от 63 точки, колкото има и досегашния лидер „Несебър”, който вече е втори. „Гигант” обаче има победа в прекия мач и за това е едноличен лидер. „Черноморец 1919” с 59 т. е на трето място.

         В следващия мач на 14 април „Несебър” гостува на „Сливен”