Никола Харизанов на 90 години

       На юбиляря Никола Харизанов* бе връчен плакет, осветена икона за Св.Никола, получи поздравление, и цветя от кмета на Община Несебър Николай Димитров.

         Имам удоволствието от свое име, и от името на Община Несебър, да Ви поздравя по случай Вашия 90-годишен юбилей, заяви в поздравлението си кметът Николай Димитров за Никола Харизанов.

         Кметът връчи и плакета на юбиляря:

         „За значим принос за развитието и благоденствието на Община Несебър в икономическата, социална и духовна сфера и по повод 90- годишния му юбилей”.

         Към юбиляря кметът отправи с благопожелания да бъди здрав и щастлив дълголетник, а от това го прави и в бъдеще част от живота на цялата ни несебърска община.

 

       * Никола Костадинов Харизанов /Пиндов/ е роден приз 1933 г. в село Свети Влас, Бургаско, в семейството на бежанци от Ениджевардарския край. Отначало работи като учител, а по-късно и като главен специалист и директор в системата на търговията и туризма.

         Избиран е за кмет на село Равда, както и общински съветник в град Несебър.Работил е и в ЗПК „Несебър”.

         След пенсионирането си продължава да развива активна обществена дейност.Бил е и председател на македонското дружество „Вардарско слънце”, а по-късно и на македонското културно-благотворително братство „ Тодор Александров” – Несебър