За юбиляря: не с това, което е взел, а е богат с това, което е дал!

         Стойко Танков – председател на Областният съвет на БСП – Бургас изпрати поздравителен адрес по случай 90 – годишнината на Никола Харизанов

         От името на Областния съвет на БСП –Бургас председателят Стойко Танков изпрати поздравителен адрес до Никола Харизанов по случай 90- годишния му юбилей.В адреса е заявено:

         „Хората казват, че човек е богат със своята цел, богат е със своя собствен дял, но не с това, което е взел, а е богат с това, което е дал.

         В този важен за Вас ден, ние Ви пожелаваме да бъдете здрав, успешен и щастлив, за да се чувствате полезен сред нас, Вашите съмишленици и приятели.

         Приемете нашите най-сърдечни поздрави, като от все сърце Ви желаем още веднъж здраве, дълголетие и пълноценен живот, изпълнен с много положителни емоции !”

         Поздравителният адрес тържествено бе заявен от Яни Янулов – председател на Общинския съвет на БСП – Несебър, а след това връчи плакета по случай 90-годишнината на юбиляря.

         Сред съмишлениците присъства и дългогодишният ветеран на партията Яни Николов – ексгенерален директор на ТК „Слънчев бряг”.