Отборът на „Несебър” победи в Марково „Сокол” с 2:1

         През първото полувреме „Несебър” поведе резултата с 1:0 от голмайстора ни Трайо Грозев.Още в 47 мин Рахов от „Сокол” възстанови равенството.След това Георгиев от „Несебър” предизвика наказателен удар, съдията свири дузпа, голмайсторът Рахов изпълни удара, но вратарят успя да неутрализира гола.Преди края на мача Трайо Грозев успя да отбележи втория си гол и по този начин „Несебър” победи „Сокол” с 2:1.

         Във временното класиране на Югоизточна В група е на второ място с 25 т.Водач е „Гигант”-Съединение, които гостува на „Карнобат” и го победи с 2:0, като има 26 т. ” Черноморец 1919” – Бургас в Нова Загора постигна 1:1 със „Загорец” и остана на 3 място с 23 т. В класирането „Несебър” води с най-много голове – 28, а „Черноморец 1919” е на второ място с 27 гола.Голмайсторът ни Трайо Грозев е и водач пред голмайсторите с 15 гола.

         В предишния кръг „Несебър” се наложи над „Сливен” с резултат 5:2 в мач от 10 кръг на Югоизточната Трета лига. Домакините поведоха в резултата в 28 мин. чрез Тузаков, а само минута по-късно Хюсеин удвои. В 31 мин. гостите върнаха едно попадение чрез Принджев. Но в 55 мин. и 60 мин. Трайо Грозев се отчете с две попадения. В 70 мин. Иванов вкара втори гол за” Сливен”, а Трайо Грозев в продълженията оформи своя хеттрик и крайния резултат 5:2.

         На 15 октомври „Несебър” гостува на „Ямбол 1915”