„Несебър” победи „Карнобат” само с 5:1

         Голмайсторът на „Несебър” Трайо Грозев пропусна дузпа в 27 мин. и първото полувреме завърши 0:0. В първата част на мача не само нападателите, а и целият отбор, пропуснаха почти дузина голове. Но и самият вратар на „Карнобат” беше на мястото си.

         Всичко това се случваше до 47 мин., след което Михаил Георгиев със страхотен удар извън голямата палантерия препарира карнобатския вратар за 1:0.

         В 54 мин. главния съдия свири за дузпа и Ненко Петров от „Карнобат” изравни резултата 1:1.Въпреки изравняването публиката очакваше продължението на голеадата.

         В 59 мин. след корнер централният защитник Иван Стоянов заби с глава топката за неспасяем гол в 2:1. В 71 мин. Трайо Грозев се реабилитира за 3:1.В 80 и 90 мин. Валентин Сливов също записа името си измежду голмайсторите и направи успеха на своя тим още по-изразителна.По този начин „Несебър” победи „Карнобат” само с 5:1.

         С този резултат „Несебър” остана на второ място в класирането на Югоизточната В лига. ”Черноморец 1919”-Бургас победи със 7:0 „Верея” – Стара Загора и е на първо място с една точка пред „Несебър”.На 28 септември – сряда „Несебър” гостува на „Загорец” – Нова Загора.

         В следващия мач на 28 септември „Несебър” гостува на „Загорец”- Нова Загора