„Несебър” оглави първото място в първенството на Югоизточна В група

         Трайо Грозев отбеляза хиттрик и води класацията сред голмайсторите с 10 гола

         С три гола голмайсторът ни Трайо Грозев отбеляза хеттрика си в: 52, 65 и 78 мин. срещу „Верея” – Стара Загора. Гостите успяха да реализират почетно попадение в 85 мин.

         Футболистите на „Несебър” доминираха през първото полувреме като можеше да отбележат и попадения, но резултатът завърши 0:0.Старозагорци играеха в глуха защита и явно пазеха сухата си врата.

         През второто полувреме гостите дори разчитаха и на няколко контраатаки, които така и не се оползотвориха. И тогава Трайо Грозев показа и доказа кой е голмайсторът на първенството на Югоизточна В група.

         А и целият отбор се организира да подава по най-добрия начин за най-ефективните голове. Мачът се превърна в спектакъл, резултатът беше класически, а трите гола на Грозев оглави класацията с 10 гола в Трета лига.

         Имаше ли нарушения на Дисциплинарния правилник на БФС на мача в Несебър, който е задължителен за футболните клубове, футболистите, служебните и длъжностни лица?

         Те се отнасят и за делегата на БФС, присъствал на стадиона в Несебър. А би трябвало да носи отговорност за поведението на своите ръководители, състезатели, служебни лица, привърженици, както и за поведението на всички лица, които осъществяват или на които е възложено да осъществяват дейности от името на клуба.

         Запалянковците на мача бяха толерантни, но откъдето и да се види, делегатът е извършил редица пропуски, както за клуба-домакин, който е отговорен за реда и сигурността 90 минути преди началото, по време и 90 минути след края на срещата, така и при нарушения на реда и сигурността на стадиона.А в такива случаи се налагат дисциплинарни наказания съгласно предвиденото в настоящия правилник.

         Отборът на „Несебър” вече има 16 т. с голова разлика 16:6 и във временното класиране е едноличен лидер. „Сокол” – Марково е на второ място с 15 т., а „Черноморец”-Бургас е на трето място с 14 т.

         В следващия мач – на 17 септември „Несебър” гостува в Казанлък на „Розова долина”.