Отборът на „Несебър” се върна от 7 на 6 място в окончателното класиране на Югоизточната трета лига

         Зоналният съвет на БФС – Пловдив наложи служебният резултат „Загорец” „Несебър” 0:3.Последният двубой от последния кръг на Югоизточната трета лига между „Загорец” и „Несебър” бе прекратен преди края на първото полувреме, след като играчи на домакините потърсиха физическа саморазправа с рефера Денислав Сталев.

         Съставът от Нова Загора излезе напред в резултата, след като Милен Митев материализира отсъдената от пловдивския арбитър дузпа.

         Страстите се нажежиха малко преди почивката, когато Сталев отсъди фаул в полза на „Несебър”, но скандалният Иван Стоянов не остана доволен от решението и се нахвърли срещу съдията с неособени любезни реплики.

         Последва червен картон за бившия нападател на ЦСКА и националния отбор, след което той изблъска рефера в гърдите. Настана суматоха, като в мелето се включиха и други играчи на новозагорци, които не останаха безучастни.Сталев усетил се, че атмосферата на стадиона става взривоопасна, надува свирката и прекратява мача.

         Във връзка с това Зоналният съвет на БФС-Пловдив реши да наложи служебна загуба на „Загорец” -Нова Загора с 0:3 заради прекратения мач срещу „Несебър” от 34-ия кръг на Югоизточната трета лига. Срещата беше прекратена в последната минута на първото полувреме при резултат 1:0, когато играчи на домакините атакуваха съдията, а основното действащо лице се превърна бившият национал Иван Стоянов.

         При това положение „Загорец” завършва на 3-о място в Югоизточната Трета лига с 68 точки, а „Несебър” се изкачва на 6-о място с 55.