Трайо Грозев вкара майсторски гол на „Черноморец” , а след това отбеляза и на Казанлък

         След като вкара три гола на „Карнобат”, чрез Грозев „Несебър” победи „Черноморец” в домакинския в мач от XXVII кръг на Югоизточната В група.

         Още в началото на първото полувреме отборът на „Несебър” наложи волята си над бургазлии, и след няколко пропуски, в 33 мин. Грозев отбелязаха майсторски гол, препарирайки вратаря Шейтанов. Гостите се опитаха да върнат гола, но несебърските бранители неутрализираха нападателите.

         През втората част „Черноморец” пак се активизира, но играта му бе безрезултатна. „Несебър” пък пропусна да си осигури по-изразителната победа.Тогава футболист на домакините излезе сам срещу вратаря, но Шейтанов отрази удара.

         За отбелязване е калпавата съдийска бригада, където главния съдия свиреше и показваше жълти картони едно към гьотере. На този фон феновете на „Черноморец” събраха агитка и през цялото време пригласяха подкрепа на бургаския отбор.За първи път от много години насам несебърските фенове посетиха масово и двете трибуни на Градския стадион.

         В следващия кръг „Несебър” гостува на „Розова долина” и го победи с 2:1.Головете бяха от Николай Дросев и Трайо Грозев.С победата „Несебър” е на 7 място с 40 т. в Югоизточната В група.