Определиха зони за платено кратковременно паркиране

         По предложение на кмета на Община Несебър Николай Димитров  Общинският съвет – Несебър с 19 „за” от гласували 19 общински съветници прие решение №603 за определяне зони за платено паркиране.

         На основание чл.99 ал.1 от ЗДвП във връзка с чл. 21 ал.1 т. 8 от ЗМСМА Общински съвет – Несебър определи  зони за „платено кратковременно паркиране“ на МПС, както следва: за  гр. Несебър – на ул. „Любен Каравелов“ зоната заключена от кръстовището с ул. „Еделвайс“ до кръстовището с ул. „Отец Паисий“ на ул. Иван Вазов“, зоната  заключена  от  кръстовището с ул. „Отец Паисий“ /зала Мелсас / до кръстовището с ул. „Христо Кудев“ и ул. „Морска“.

         Съветът даде съгласие, когато това е предвидено с ГПОД,  по улиците с технически параметри, както и по улиците с еднопосочно движение, междублоковите пространства и централните части на градовете гр. Несебър – нова част, Обзор, Свети Влас с. Равда и к.к.“Слънчев бряг запад“ да се определят от  кмета на общината  зони за платено паркиране,  „Служебен абонамент”  и фиксирано паркомясто.