Отлично представяне на Илина Пикова на олимпиадата по география и икономика

         За  втора поредна година  Илина Пикова   се представи отлично на областния кръг и се класира за националния кръг на олимпиадата по география и икономика. На него ученичката от 12 а клас в  СУ „Любен Каравелов“- Несебър,  ще  представи  Бургаска област  във възрастовата група 11 – 12 клас в оспорваната конкуренция  на  25 класирани ученици от различни области на България. Националният кръг на олимпиадата по география и икономика тази година ще се проведе на 29.04.- 1.05.2022 г. в град Русе.

         Илина изучава профилирана подготовка по география и икономика и ще полага държавен зрелостен изпит по предмета. През учебната 2021/22 година  за пръв път ще се проведат ДЗИ по профилирана подготовка в съответствие с новите учебни програми.

         Успехът на Илина Пикова затвърждава  станалото вече добра многогодишна традиция отлично представяне на олимпиадите по география и икономика на учениците от СУ „Любен Каравелов“ – Несебър.

         Преподавател на Илина Пикова  в профилираната подготовка по география и икономика в СУ „Любен Каравелов“ – Несебър, е д-р Недялка Попова.

         Успех, Илина, в прекрасния свят на географията!