Представиха листата за 2 МИР-Бургас в Несебър

         Яни Янулов-председателят на Общинския съвет на БСП-Несебър с присъствието на Областния председател на БСП – Бургас Стойко Танков и общинският лидер на социалистите в Бургас Живко Господинов, представи  листата на “БСП за България” за 2- ри МИР – Бургас: инж. Петър Кънев, Николай Тишев,проф. д-р Юлия Йоргова – Форд и Андреяна Премянова-Янкова.

         Събитието се състоя пред специално организираната шатра в Южния парк. Кандидат-депутатите представиха най-важните акценти от програмата на коалицията. В  непринудена обстановка,осигурена от местната структура на БСП-Несебър.

         Присъстващите местни хора и гости, изразиха готовността си да подкрепят кандидатите за народни представители в изборния ден на 11 юли.

         През последните години Николай Тишев е човекът в БСП, който е преминал през всичките партийни стъпала – от младежката организация  до общински и областен председател. Продължава да крачи уверено напред в политиката. Сега е кандидат за народен представител  във 2 МИР – Бургас за 46-ото Народно събрание.

         Може да гласувате с интегралната бюлетина за Николай Тишев с 4 преференция 109