Несебърските второкласници на училище през юни

         След удължаването на учебната година до 23 юни, делниците на децата от втори клас протичат с весели и разнообразни занимания, подготвени от техните учители.

         С много настроение, забавни игри, песни и пъстроцветни балони премина денят на детето. Малките ученици почетоха деня на Ботев, като се запознаха с презентации за живота и делото му, направиха виртуална разходка в музея на великия революционер и поднесоха цветя на паметника на героя.

       В допълнителните дейности през юни второкласниците имаха занимания по български език, математика и английски език. С голямо желание и интерес те се потопиха в света на приказките, създадоха сами свои истории, решаваха забавни и интересни задачи, допълниха и обогатиха познанията си по английски език

         Посетиха археологическия музей в стария Несебър, където научиха интересни факти за миналото за своя град. Разходиха се из тесните калдъръмени улички, направиха си снимки за спомен.

         Особено внимание бе отделено на спорта на открито. Със състезания по различни спортове и игри, децата се забавляваха на училищните игрища.