Несебър с победа над Розова долина

         Отборът на „Несебър” губеше с 0:2 до самия край на първото полувреме,а пропуснаха и дузпа.Пламен Колев в 12 мин. нахлу в наказателното поле и много технично копна над вратаря за 0:1.Венцислав Иванов в 25 мин. бе изведен сам срещу вратаря и направи 0:2.

         В 32 мин. бе отменен гол на Виктор Янев от „Несебър” за засада.Пак той обаче в 42 мин. получи в наказателното поле добра топка, освободи се от защитник и с удар по земята вкара за 1:2. През първото полувреме на два пъти гостите чистиха от голлинията, няколко пъти вратарят се намесваше решително и в много случаи топката преминаваше покрай гредите.

         В 47 мин. бе изпусната дузпа от Трайо Грозев,който нацели напречната греда, но само 2 минути по-късно резултатът вече бе 2:2. Отново Трайо Грозев направи добавка, след като вратарят изби опит на негов съотборник да пресече паса към нападателя на „Несебър”.

         Живко Димов в 57 мин. от наказателното поле в горния ляв ъгъл донесе победата с 3:2,а до края на срещата домакините пропуснаха още куп положения..