Великденски турнири по волейбол и футбол в СУ „Любен Каравелов“ – Несебър

         В навечерието на Великденските празници в несебърското училище се проведоха турнири по волейбол и футбол. Необичайното в тях беше това, че един срещу друг се изправиха отбори от ученици и учители.

         Във волейболния турнир премериха сили сборен отбор от 12 момичета между 7 и 10 клас и отбор на преподавателите по физическо възпитание и спорт в състав: Илиян Дуков, Георги Петрушев, Милчо Янчев, Димитър Момчилов и Красимир Бакалов. В оспорваната надпревара представителите и на двата тима проявиха високо спортно майсторство и желание за победа. С резултат 2:1 момичетата успяха да победят своите учители. Като най-полезен състезател се изяви Виктория Иванова.

       Великденският футболен турнир противопостави отборът на момчетата от 7 клас с този на преподавателите по ФВС. Мачът беше изключително оспорван, с много голови положения и атрактивни моменти. В редовното време не беше излъчен победител и при резултат 6:6 се стигна до изпълнението на дузпи. По-точни при изпълнението се оказаха седмокласниците, които спечелиха и крайната победа. За най-полезен състезател беше обявен Димитър Челебиев, а за голмайстор – Никола Бургазлиев.

         Директорът на училището Ирина Велкова поздрави участниците в двата турнира и връчи купи и грамоти на победителите и на най-изявените състезатели.