Представиха листата на коалицията „БСП за България” и в Несебър:

          Единствено ние можем да сменим модела на управление!
          В организираната дискусия присъстващите бяха запознати с основните акценти от програмата на коалицията

          Председателят на Общинския съвет на БСП-Несебър Яни Янулов представи коалицията на „БСП за България“ от листата си с кандидати за народни представители от 2-ри МИР-Бургас и в Несебър. За Тодоровден с бонбони почерпи именника Тодор Байчев, настоящ депутат и бъдещ кандидат-депутат.

          “Нека на 4-то число, 4-ти месец, с номер 4 в бюлетината да не разрешим за четвърти път управление на ГЕРБ”, призоваха социалистите. Те изразиха своята увереност, че БСП е на прага да спечели битката в предстоящите избори и бяха категорични, че тя е единствената партия, която с грижа за хората може да смени модела на управление.

          В организираната дискусия присъстващите бяха запознати с основните акценти от програмата на коалицията. Сред тях е устойчивото социално-икономическо развитие и финансовата стабилност. Беше подчертано, че в момента на страната ни е нужна промяна в икономическото развитие.

          Сред присъстващите бяха представители на листата, начело с водача й инж. Петър Кънев, проф. Юлия Йоргова, Тодор Байчев, Андреана Премянова-Янкова, Виолета Желева, Милена Радева, председателят на Областния съвет на БСП – Бургас Стойко Танков, председателят на Общинския съвет на БСП-Бургас Живко Господинов, председателят на Общинския съвет на БСП-Несебър Яни Янулов.